Paslaugos ir preliminarios kainos.

Interneto ir grafikos dizaino darbai

Bazinis darbų įkainis – nuo 15 €/val.

* Kainos preliminarios, kai kurie pasirinkimai gali jas sumažinti arba padidinti.

Už papildomą mokestį teikiamos kitos paslaugos: logotipo sukūrimas, iliustracijų pirkimas, fotografavimas, retušavimas, tekstų kūrimas ir redagavimas, svetainės priežiūra.

Nuolaida hostingui

Pasinaudokite Serveriai.lt nuolaidų sistema ir spustelėję šiuo adresu gausite nuolaidą svetainės talpinimui (net jei ir nesinaudojate CTA.lt paslaugomis).

Konsultacijos ir apmokymas

Norite susikurti svetainę patys? Mielai pasidalinsime žiniomis, patirtimi ir kai kuriais įrankais. Galime išmokyti jus:

• Įdiegti ir sukonfigūruoti WordPress, parinkti tinkamus įskiepius;
  • Suplanuoti optimalią svetainės struktūrą;
  • Naudoti pagrindinius grafinio dizaino principus;
  • Parengti medžiagą reklaminėms kampanijoms;
  • Naudotis vizualiais svetainės kūrimo įrankiais;
  • Seo, reklamos internete ir svetainės lankomumo analizės pagrindų.

Taikomas valandinis įkainis.

Įvairūs grafinio dizaino darbai
Užsakykite svetainės dizainą ir įmonės arba svetainės logotipą sukursime pigiau. Taip pat rengiame ir maketuojame bet kokios apimties spausdintinius leidinius.

Straipsniai

Kam man tas „webas“?

Pasitaiko, kad kai kurios įmonės turi interneto svetaines pačios nežinodamos, kam. Nes gėda neturėti. Nes mes – kaip visi. Kartais sveika pasikoreguoti savo supratimą apie tai, kokią patirtį sukuriame lankytojams. Kaip nusiteikę jie palieka svetainę – informuoti, patenkinti gauta informacija, o gal susierzinę?

skaityti daugiau

Interneto dizainas. Kodėl pigu kartais yra per brangu

Internetas nuostabus tuo, kad jame gali rasti visko. Patogu tai, kad daug ką visiškai legaliai galima gauti nemokamai. Galite rasti vienodų arba panašių prekių ir paslaugų už labai skirtingą kainą. Pavyzdžiui, jei jūs esate smulkaus verslo atstovas ir ieškote, kas...

skaityti daugiau

Užsakėte tinklalapį? Pasiruoškite daug bendrauti.

Viena dažniausių interneto dizaino problemų priežasčių yra informacijos stoka. Įsivaizduokite, kad žmogus nutaria nusipirkti automobilį. Taigi, jis nuvyksta į bet kokio gamintojo saloną ir ir ten nesidomi nei automobilio galingumu, nei variklio tipu. Nesidomi ir aptarnavimo niuansais.

Susisiekite su mumis

mobilusis telefonas